БИЈЕЉИНА, 4. марта – У сусрет 8. марту, Градска организација Актива жена ДЕМОС-а Бијељина, организовала је синоћ прославу за своје чланице и бројне госте.

Прослави је присуствовао и предсједник Градског одбора партије Милан Дакић који је овом приликом нагласио да жене у ДЕМОС-у имају веома важну улогу.

– Жене су основ свега, породице, друштва и економије. Оне су чувари истинских вриједности. Увијек је задовољство бити са активисткињама своје партије и присуствовати лијепим тренуцима, на којима се показује саборност и опредјељење да ДЕМОС наставља свој успјешан политички рад. Настављамо даље још снажнији и још одлучнији у заједничком циљу, који ових дана окупља све оне који истински воле овај град и који након двије године стагнације и опструкције, коначно желе видјети како се Бијељина развија и напредује, изјавио је Дакић.

Предсједница Актива жена Ружа Милошевић захвалила се активисткињама на изузетној међусобној сарадњи, која је резултирала бројним активностима током цијеле године.

-Хвала вам што сте у оволиком броју и вечерас са нама. Ми нисмо само странка, ми жене у ДЕМОС-у смо једна велика породица и тако је и вечерас. Сигурна сам да ћемо и у будућности заједно и радити и славити, те да ће наш Актив и даље бити носилац многобројних активности”, истакла је Милошевићева.