ПАЛЕ, 06. март – Актив жена ДЕМОС-а Пале организовао је прославу Међународног дана жена.

У свадбеном салону “Сара” наше даме обиљежиле су 8. март, датум који је симбол борбе за равноправност мушкараца и жена, дан када се славе сва политичка, економска и друштвена достигнућа припадница женског пола.

Предсједница Актива жена ДЕМОС-а Пале Радмила Веселиновић изразила је велику захвалност руководству странке које увијек пружа помоћ и подршку Активу жена.

“Такође, искористила бих прилику да се захвалим свим чланицама Актива жена ДЕМОС-а Пале на недавно указаном повјерењу у томе што су ме поново препознале као прву међу једнакима. Част ми је бити предсједница Актива жена ДЕМОС-а Пале, који је засигурно најфункционалнија организација жена на регионалном нивоу. У прилог томе говори и резултат ДЕМОС-а на протеклим изборима, Актив жена ДЕМОС-а Пале дао је значајан допринос томе да ДЕМОС данас буде прва странка у Палама по броју гласова, а трећа на регији. Позивам све присутне даме да активније узму учешћа у политичком животу, како би жене биле кључан и неизоставан фактор сваког сегмента политичког дјеловања”, рекла је Радмила Веселиновић.