БИЈЕЉИНА, 12. ДЕЦЕМБРА – Циљ Демоса на наредним локалним изборима јесте да у свакој локалној заједници постане парламентарна странка, изјавила је вечерас замјеник предсједника Демоса Споменка Стевановић.

“У Бијељини очекујемо много, с обзиром на квалитет и бројност чланства”, рекла је Стевановићева уочи свечаности на којој је Градски одбор Демоса у Бијељини подијелио 400 чланских картица новим члановима странке.

Стевановићева је позвала људе у Републици Српској који нису страначки ангажовани да уђу у политику, првенствено у Демос, да и сами утичу на позитивне друштвене процесе.

Предсједник Градског одбора Демоса у Бијељини Милан Дакић истакао је да ново чланство уноси у странку нову енергију и снагу и да ова политичка партија оправдава свој слоган “Растемо”.

Дакић је рекао да на локалним изборима наредне године у Демосу очекују добар резултат, наводећи да је то за Бијељину минимално четири одборника.

Један од 400 нових чланова Демоса у Бијељини доктор Ружица Боровић рекла је новинарима да је разлог њеног политичког опредјељења програм ове политичке опције и брига о интересима и потребама грађана.

“Заједничким радом можемо остварити наше циљеве и оправдати повјерење грађана”, оцијенила је Боровићева.

Свечано уручење чланских картица новим члановима Демоса у Бијељини одржано је у Центру за културу.