БАЊА ЛУKА, 14. октобра – Генерални секретар ДЕМОС-а Боран Босанчић изјавио је данас да јавни иступи Ненада Нешића, који се представља као предсједник ДНС-а, говоре да се ради о човјеку који није дорастао да се бави озбиљним политичким радом.

’’Позивам Нешића да се као в.д. директора Јавног предузећа ’Путеви РС’ окрене санацији регионалних и магистралних путева, а не асфалтирању предизборних дворишта по Бањалуци и Источном Сарајеву’’, рекао је Босанчић.

Он је истакао да Нешићеве изјаве, које се директно односе на људе из руководства ДЕМОС-а, не заслужују било какав одговор, јер нико озбиљан у Републици Српској не доживљава озбиљно човјека који у озбиљној странци не би могао бити ни предсједник мјесног одбора.

’’Знамо да је Нешићу болна тачка ДЕМОС, али му морамо поручити да ће након локалних избора та тачка за њега бити још болнија, јер је свима јасно да рејтинг ДЕМОС-а, странке коју воде озбиљни и одговорни људи, констатно расте, док је ДНС у расулу’’, рекао је Босанчић.

Босанчић је истакао да би Нешић оној шачици људи која је остала у ДНС-у требао објаснити зашто се тој странци прикључио тек након што му је обећана позиција в.д. дирекора ’’Путева РС’’.