ГРАДИШКА, 21. септембра – ДЕМОС, као политичка опција, која ужива велико повјерење и поштовање међу грађанима, посебну пажњу и даље ће поклањати развоју локалне привреде, с посебним акцентом на мала и средња предузећа – поручио је предсједник Регионалног одбора ДЕМОС-а Лијевче и носилац листе ове странке за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици два Владимир Јанковић.

Јанковић сматра да је такав модел развоја привреде кључ опстанка младих људи.

„Морамо бити свјесни да у свакој нашој регији имамо млад и квалитетно школован кадар, а на нама је да им омогућимо повољну климу за развој предузетништва. ДЕМОС је партија, која је и до сада, али ће и убудуће, увијек пружати прилику и дати шансу младим кадровима“, истакао је Јанковић.

Он је додао да је ДЕМОС политичка странка која у својом редовима има искусне и људе доказане и остварене у својим професијама, од којих млађи могу само да науче како се квалитетно и честито доприоси развоју комплетног друштва.

„Грађани су то већ препознали и на предстојећим изборима очекујемо њихову подршку нашем програму и идејама“, закључио је Јанковић.