КОТОР ВАРОШ, 5. ЈУЛА  – Предсједник бањалучког Регионалног одбора ДЕМОС-а Миленко Вучета изјавио је да је одбор те странке у Kотор Варошу у претходних пет мјесеци у цјелости реорганизован и да ће спремно дочекати кампању за опште изборе наредне године.

’’Енергија коју посједују наши људи у которварошком одбору ДЕМОС-а гарант је успјеха и ја сам увјерен да ће Kотор Варош и у годинама које долазе бити један од бастиона ДЕМОС-а’’, рекао је Вучета након састанка са члановима Предсједништва ОО ДЕМОС-а Kотор Варош.

Он је подсјетио да је ДЕМОС у Kотор Варошу од оснивања, без обзира на све притиске којима је био изложен, остао компактан и да су све процјене руководства тог одбора у погледу локалних политичких прилика биле апсолутно тачне.

’’Наши људи у Kотор Варошу су свима јасно ставили до знања да нема пристајања на било какве уцјене и да све одлуке које доносе могу бити само и искључиво у интересу грађана Kотор Вароша, а не оних који су своју енергију трошили на покушаје урушавања которварошког ДЕМОС-а’’, поручио је Вучета.

Вучета је нагласио да на наредним општим изборима ДЕМОС очекује два посланичка мандата у Народној скупштини Републике Српске из бањалучке регије, додајући да значајан допринос у остваривању тог циља очекује од Општинског одбора те странке у Kотор Варошу.