KОЗАРСKА ДУБИЦА, 20. СЕПТЕМБРА – Носилац листе ДЕМОС-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној једници један Сузана Гашић рекла је данас да им је циљ обезбиједити инвестиције и отварање нових радних мјеста у Српској.

“Циљ нам је да наши градови јачају, да постанемо мјесто привлачно за инвеститоре и да отварамо нова и боља радна мјеста у што већем броју”, рекла је Гашићева новинарима у Kозарској Дубици.

Она је додала да ће кандидати те странке тражити начине да задрже становништво у Републици Српској.

Са грађанима општине Kозарска Дубица на градском тргу данас је разговарао и носилац листе ДЕМОС-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици један Слободан Станаревић, који очекује добре изборне резултате у Kозарској Дубици и да ће ова странка бити четврта по снази у Републици Српској.

Он је додао да ДЕМОС планира да има шест посланика у Народној скупштини Републике Српске и посланика у Парламентарној скупштини БиХ.

Станаревић је истакао да ће посебна пажња бити усмјерена ка пронаталитеној политици.

Kандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске у Изборној јединици један Златко Гвозден рекао је новинарима да су Kозарској Дубици неопходна средства за покретање привреде и нових предузећа.