ЧЕЛИНАЦ, 02. новембра – Члан Предсједништва ДЕМОС-а и министар трговине и туризма Републике Српске Сузана Гашић данас је указала својом посјетом подршку ОО ДЕМОС Челинац.

У разговару са члановима Предсједништва Општинског одбора ДЕМОС-а Челинац, Гашићева је изразила задовољство стањем у челиначком ДЕМОС-у, додајући да је већ сада јасно да ће након локалних избора ДЕМОС учествовати у креирању развојних политика у Челинцу.

Гашићева је истакла, да се идеја и визија ДЕМОС-а брзо шири код народа, и да овој политичкој партији из дана у дан приступа све више грађана.

Она је додала да су развој привреде, опоравак села, очување и развој породице, заустављање одласка младих људи са ових простора, уз истовремено стварање бољих услова за живот и у градским и у сеоским срединама, основа политичког дјеловања ДЕМОС-а.

Пред нама су локални избори, на којима ће ДЕМОС несумњиво потврдити да је респектабилан политички фактор, сматрамо да наша листа кандидата за одборнике у Скупштини општине Челинац има лица која ће оправдати очекивања грађана.

БЕЗ ДИЛЕМЕ, ЧЕЛИНАЦ ПРИЈЕ СВЕГА.