ДОБОЈ, 10. март – Градски одбор ДЕМОС-а Добој за своје чланице и симпатизерке организовао је осмомартовску забаву, којој је присусутвовао и предсједник те политичке партије Недељко Чубриловић и градоначелник Добоја Борис Јеринић.

Чланицама добојског ДЕМОС-а осмомартовску честитку упутио је предсједник партије Недељко Чубриловић који је истакао да су жене стуб сваке политичке организације.

Он је рекао да се наставља сарадња са коалиционим партијама и градоначелником.

-Заиста је задовољство бити овдје вечерас међу чланицама ДЕМОС-а. Захваљујем свима онима који су учествовали у овој организацији. Сигурно је да су наше даме то и заслужиле, јер су оне окосница политичког дјеловања ДЕМОС-а. Вјерујем да ће оне бити један од стубова нашег рада у припреми будућих избора и резултат који очекујемо ће бити захваљујући њима. Радујем ме сарадња коју наша политичка опција овдје у Добоју има са градоначелником и странкама које учествују у скупштинској већини. Та сарадња без писаног протокола и договора се наставља. Сигуран сам да ће издржати и до избора, као и да ћемо послије избора наставити истим темпом – рекао је Чубриловић.

-Овим путем можемо сигурно рећи да ће ДЕМОС на наредним изборима у Добоју учврстити своје стање и појачати га, те да ће подржати господина Јеринића за градоначелника у наредном периоду – рекао је Слађан Јовић, предсједник ГО ДЕМОС-а Добој.

-Вечерашња активност је у ствари само један показатељ колико ДЕМОС расте и колико је организација жена за само годину дана направила велики корак. Организација жена ДЕМОС-а не само у Добоју, већ и у Републици Српској је стуб на који се ослања цијела партија. Не само у оним активностима које су уобичајено везане за права жена, већ и у свим осталим политичким питањима која се тичу организације једног друштва. Овај број вечерас гарантује сигуран успјех и ми се надамо да ће у октобру све то и да се покаже – изјавила је Александра Бошковић, предсједник Актива жена ДЕМОС-а.

Дан жена чланицама и симпатизеркама ДЕМОС-а честитао је и градоначелник Борис Јеринић који је такође изразио добру сарадњу са ДЕМОС-ом у граду Добоју.

-Мислим да смо ми у добрим коалиционим односима и да ћемо тако и наставити. У суштини све досад смо радили кроз договор. Тај договор ће се наставити и у наредном периоду. Сретан сам што сам гост вечерас овдје код њих на њиховом дружењу. Желим им пуно здравља, среће и политичког успјеха. А наравно, свим њиховим лијепим дамама, односно нашим суграђанкама, желим да им сваки дан буде Осми март и да имају сваку личну и породичну срећу са својом породицом, дјецом и унуцима, и да се чешће виђамо на овако лијепим поводима као што је Осми март – рекао је Борис Јеринић, градоначелник Добоја.