БАЊАЛУКА, 25. августа – Креативно – промотивни тим ДЕМОС-а, од самог оснивања, вриједно и предано ради на креирању идентитета странке и на њеној препознатљивости на политичком небу Републике Српске.

КЕП тимом руководи координатор Данка Игњатовић, која с поносом истиче чињеницу да је ово тијело осмишљено како би дало прилику и могућност креативним и посвећеним људима из различитих одбора и регија у Републици Српској да својим знањем, вјештинама и жељама учине ДЕМОС препознатљивом политичком причом у Српској.

Она је нагласила да ДЕМОС не користи услуге маркетиншких агенција, јер има сопствене стручњаке, професионалце у свом послу, који су своје знање и вјештине добровољно дали на располагање странци.

Према ријечима Игњатовићеве, најјачи адут ДЕМОС-а управо су људи, које јавност не познаје по испразним политичким флоскулама, већ по њиховом раду и идејама у локалним заједницама, регијама и на нивоу Републике Српске.

Управо су ти људи, сматра она, најбољи репрезент политике ДЕМОС-а.

У наредном периоду, КЕП ће посебну пажњу посветити, наводи Данка Игњатовић, истицању аутентичности ставова странке и њених представника на свим нивоима власти.

“Ово су први парламентани избори за ДЕМОС и циљ нам је да у што већој мјери и на најбољи могући начин представимо наше аутентичне ставове по бројним питањима”, навела је она.