ГРАДИШКА, 17. марта – Градски одбор Демократског савеза ДЕМОС Градишка, као и Регионални одбор Лијевче, пружили су пуну подршку челницима ове странке у Сарајевско-романијског регији Аци Станишићу и Дејану Којићу у борби против неистина и клевета, изнесених на њихов рачун у једном дневном листу.

Поручио је ово први човјек ДЕМОС-а у Градишци Владимир Јанковић, нагласивши да су тенденциозни напади на Станишића и Којића у наведеним дневним новинама, уствари, напад на принципијелну политику функционера ове странке, који једноставно нису дозволили никакво дјеловање против општег добра грађана Пала.

“Којић и Станишић су доказани стручњаци у својим професијама, али прије свега часни и принципијелни људи без мрља у каријери. Јасноје и да челници Демоса Сарајевско-романијске регије неће попустити под медијским притисцима и да ће се још интензивније борити за истину и владавину права”, навеоје Јанковић, додавши да вјерује да у борби против клевета и криминала неће изостати ни подршка највећег коалиционог партнера, односно СНСД.

Јанковић сматра да сви заједно имамо једнаке вриједносне норме,када су такве ствари у питању.

“На крају крајева, ДЕМОС је и настао као одоговор на понашања појединаца са неискреним намјерама према грађанима”, закључио је Јанковић.