БАЊА ЛУКА, 29. децембра – Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић честитао је грађанима Републике Српске Нову, 2019. годину, уз жељу да им донесе много здравља, среће, успјеха, благостања и породичне радости.

„У име Народне скупштине Републике Српске и своје име, честитам вам Нову, 2019. годину. Желим вам мир и срећу и да вам Нова година буде успјешнија и боља од претходне. Желим да у 2019. остварите све своје приватне и професионалне планове и да нам нова година донесе стабилност и напредак на свим пољима“, навео је предсједник Чубриловић у честитки грађанима Републике Српске.

Он је изразио наду да ће Нова година донијети слогу, јединство и економски напредак у Републици Српској.

„Морамо наставити да јачамо Републику Српску и њене институције, отварамо нова радна мјеста, подижемо економски стандард и стварамо економску и социјалну сигурност, уз сталну борбу за остваривање једнаких права свих наших грађана и бољу будућност наше дјеце. Сви заједно морамо да радимо још боље и одговорније како би побољшали привредни амбијент и подигли животни стандард наших грађана“, истакао је предсједник Чубриловић у честитки.