KОТОР ВАРОШ, 2. септембра – Општински одбор ДЕМОС-а у Kотор Варошу почео је данас кампању за предстојеће опште изборе у БиХ, лијепљењем првог предизборног билборда.

Kандидати ДЕМОС-а за посланике у Народној скупштини Републике Српске из Kотор Вароша Ђуро Kрчић и Славица Витезовић поручили су да ће ДЕМОС наставити борбу за побољшавање стандарда сваког становника Kотор Вароша.

”Народу су досадили људи који се политиком баве само да би њима лично било боље. Желимо да сваки појединац и свака породица у Kотор Варошу има пристојан живот и да сваки радник, који је запослен у овом граду може да живи од свога рада”, поручено је са скупа ДЕМОС-а.

Наглашено је да је приоритет свих приоритета ДЕМОС-а заустављање одласка људи са подручја општине Kотор Варош и стварање услова да се они који су отишли врате у завичај.

”Узалуд нам је сва љепота наше општине и сваки њен природни и привредни потенцијал, када дођемо у ситуацију да са дјецом или унучићима комуницирамо скајпом у земљама Западне Европе. Желимо да нам младост остаје овдје, да нам дјеца овдје раде и овдје стварају своје породице”, изјавио је Ђуро Kрчић, кандидат которварошког ДЕМОС-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске.

Славица Витезовић, кандидат за посланика у НСРС изјавила је да је ДЕМОС у Kотор Варошу био и остао партија часних људи који су својим личним примјером показали да се и у политици може дјеловати чистог образа.

”Ова кампања за ДЕМОС је само једна од фаза политичког дјеловања, јер ми смо сваки дан са људима и бавимо се рјешавањем њихових проблема. Ми се политиком не бавимо да би нашим пријатељима, комшијама и познаницима у ових мјесец дана причали бајке, него да би им на конкретним примјерима показали да смо на њиховој страни, да разумијемо њихове проблеме и потребе и да смо спремни да их заједнички рјешавамо”, поручила је Витезовић.

Она је додала да је ДЕМОС увијек јавно стајао на страну грађана, па и у случају изградње мини хидроцентрала у которварошком крају, истичући да их ниједан интересни лоби није могао застрашити.

”Они који преко леђа наших људи желе да се богате и стварају своје личне империје у нама ће увијек имати противнике”, поручила је Славица Витезовић.