ДОБОЈ, 23. октобра – Замјеник предсједника ДЕМОС-а Споменка Стевановић поручила је данас у Добоју да ДЕМОС на локалним изборима у новембру очекује да освоји најмање 60 одборничких мандата и три начелничка мјеста у Српској.

Стевановићева је нагласила да ДЕМОС на изборе излази са јасним и конкретним изборним програмом за све локалне заједнице, са добрим и квалитетним листама, и са људима који су већ доказани у својим срединама.

“ДЕМОС ове године први пут излази на изборе. Излазимо потпуно организационо спремни, сигурни у себе и чистог образа”, изјавила је Стевановићева у Добоју.

Она је поручила да је добојски одбор један од најорганизованијих у ДЕМОС-у и да ће у коалицији са Првом Српском демократском странком остварити добар резултат у овој локалној заједници.

Градски одбор Демократског савеза (ДЕМОС) Добој представио је данас на градској Тврђави кандидате странке за локалне изборе.

Носилац листе Демократски савез-Прва Српска демократска странка Слађан Јовић рекао је да очекују три одборничка мјеста у локалној скупштини.

Јовић је појаснио да је за промоцију кандидата изабрана добојска Тврђава, која је у њиховом програму и окосница даљег развоја туризма у овој локалној заједници.

Он је у оквиру програмских циљева најавио и изградњу кеја уз обалу ријеке Босне, који према његовим ријечима треба да послужи као заштита од плављења града.