БАЊА ЛУКА, 17. фебруар – Демократски савез (ДЕМОС) позвао је све грађане Сребренице да изађу на изборе 21. фебруара и гласају за одборничку листу ДЕМОС-СНП, јер се на њој налазе људи који ће радити на развоју ове локалне заједнице, изјавио је генерални секретар ДЕМОС-а Боран Босанчић.

Босанчић је нагласио да је кандидат за начелника Сребренице Младен Грујичић, кога подржава 12 политичких странака, својим досадашњим радом показао да је спреман и способан да ради на добробит и у корист свих грађана који живе у Сребреници и имаће пуну подршку коалиције ДЕМОС-СНП у тој општини.

“Најаву кандидата коалиције ‘Моја адреса: Сребреница’ за начелника Сребренице Алије Табаковића да ће бојкотовати поновљене изборе у Сребреници, ДЕМОС сматра непотребним компликовањем живота ове локалне заједнице и онемогућавање нормалног живота њених грађана”, истакао је Босанчић.

Он је нагласио да је тражењем поништавања избора, Сребреница непотребно изгубила вријеме, а да исти они који су тражили њихово поништавање сада поново проблематизују изборни процес, свјесно радећи против грађана Сребренице.