БИЈЕЉИНА, 24. децембра – Уз присуство великог броја чланова странке и гостију – ДЕМОС је данас у Бијељини прославио свој четврти рођендан.

Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић честитао је рођендан и пожелио странци још много успјешних година.

„ДЕМОС је сложна породица и странка која спроводи одговорну политику, по чему смо и препознати у народу. Због тога смо и остварили велики успјех на изборима и вјерујемо да ће тако бити и наредних година“, поручио је Чубриловић.

Предсједник Градског одбора ДЕМОС-а Бијељина Милан Дакић изјавио је да ће у тој странци остати досљедни и компактни у будућем раду и сарадњи када је ријеч о Републици Српској и коалицији.

Дакић је рекао да је Изборној јединици шест и Градском одбору Бијељина част да данас буду домаћини свечаности поводом четири године од оснивања ДЕМОС-а.

“Бијељина је била домаћин и првог Главног одбора прије четири године. Хвала Богу, сад је поново Бијељина домаћин, када завршавамо тај мандат од четири године и улазимо у нове изборе”, изјавио је Дакић.

Обиљежавању четири године од оснивања ДЕМОС-а присуствовао је и лидер Социјалистичке партије Петар Ђокић који је честитао рођендан ДЕМОС-у и похвалио добре односе двије странке.

У име Уједињене Српске гост на рођендану ДЕМОС-а био је и посланик те странке у Народној скупштини Републике Српске Милан Трнинић.