БИЈЕЉИНА, 20. септембра – Носилац листе ДЕМОС-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици шест Милан Дакић рекао је да очекује да ће ова странка на изборима задржати континуитет броја гласова када је ријеч о Народној скупштини Републике Српске и Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ.

Дакић је изразио наду да ће ДЕМОС у Љељенчи код Бијељине остварити убједљиву побједу и да ће на предстојећим изборима мјештани свој глас дати кандидату СНСД-а за предсједника Републике Српске Милораду Додику и кандидату СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељки Цвијановић.

Носилац листе ДЕМОС-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици два Чедомир Стојановић рекао је вечерас да је у претходном периоду ДЕМОС у Љељенчи имао јаку подршку и да очекује 9.500 гласова у Бијељини.

Kандидат ДЕМОС-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици два Зоран Прибишић рекао је да је ДЕМОС увијек подржавао мјештане Љељенче, као и грађане цијеле Семберије, те изразио наду да ће у овом мјесту освојити значајну побједу.

“Очекујемо да на предстојећим изборима остваримо добре резултате, имамо један директан мандат што се тиче Народне скупштине Републике Српске и боримо се да остваримо директан мандат за Парламентарну скупштину БиХ”, рекао је Прибишић.