БАЊА ЛУКА, 29. октобра – Kандидат ДЕМОС-а за одборника у Скупштини града Бањалука Свјетлана Радусин рекла је данас да је овогодишња предизборна кампања уопштено специфична, због услова у којима се одвија, али специфична и за партију, која први пут излази на изборе.

Радусинова и одборнички кандидати ДЕМОС-а разговарали су са становницима Бањалуке, којима су пренијели да листу странке чине углавном млади који ће показати своју креативност у томе како да се допре до грађана, којима треба пренијети своје идеје, поруке, циљеве, првенствено чувајући здравље.

“Ми не можемо да промовишемо неке вриједности попут унапређења здравственог система и здравствене заштите, ако то не покажемо својим примјером. Морамо сви да се потрудимо да поштујемо и вријеме других, али и да очувамо здравље људи око нас”, рекла је Радусинова новинарима.

Према њеним ријечима политичке странке су кроз ову кампању, уз обавезу његовања културе дијалога, добиле још један задатак, а то је да се очува здравље, па ће ДЕМОС своје циљеве, задатке и активности промовисати, између осталог, и путем интернета и друштвених мрежа.

Kандидат ДЕМОС-а за одборника у Скупштини града Бањалука Милан Мацановић поручио је младима да је ДЕМОС странка “по мјери младих људи”.

“Мој циљ је да револт младих, који је у овом тренутку изражен, претворим у нешто позитивно што ће допринијети развоју нашег града. Базираћу се на то да што више младих склонимо са улице, напримјер, путем изградње спортских терена”, навео је Мацановић.