БАЊА ЛУКА, 01. новембра – Демократски савез – ДЕМОС је политичка странка која окупља људе различите по карактеру, али са заједничким циљем да Република Српска расте и развија се и да се обезбиједи бољи живот за све њене грађане.

Овогодишњи локални избори први су избори на које ДЕМОС излази и сва досадашња истраживања, али и реакције бирача у директном контакту, говоре у прилог томе да ће ДЕМОС бити парламентарна странка у готово свим локалним заједницама у Српској.

Досадашња истраживања показују да ДЕМОС има веома добар рејтинг у Бањој Луци, Добоју, Бијељини, Градишци, Сарајевско-романијској регији, Зворнику, Билећи и Фочи.

ДЕМОС је досадашњу предизборну кампању водио фер и коректно, не бавећи се својим политичким противницима и сплеткама, већ радећи на промоцији искључиво наших политика и наших кандидата и тако ће бити и у преостале двије седмице кампање.

Такође, водећи бригу о заштити здравља наших суграђана у времену пандемије, креирали смо посебну платформу која свим заинтересованим гласачима омогућава да сазнају све о нашим кандидатима, без директног контакта.

У ДЕМОС-у очекујемо да 16. новембра прославимо освајање 70 одборничких мандата и најмање три начелничка мјеста у Републици Српској.