БИЈЕЉИНА, 16. октобра – Градски одбор ДЕМОС-а у Бијељини започео је изборну кампању под слоганом “Без дилеме” и поруком да ће се борити за грађане и привредни развој.

Потпредсједник ДЕМОС-а Милан Дакић позвао је грађане да у што већем броју изађу на изборе и поручио да ће странка водити фер кампању.

“Ми у ДЕМОС-у знамо да се може бавити политиком, а да се не нападају други, не бавимо се туђим проблемима, него собом и нашим суграђанима који вјерују у нас”, рекао је Дакић.

Он је поручио да ће ДЕМОС сигурно оправдати повјерење грађана и додао да на предстојећим локалним изборима очекују освајање четири одборничка мандата, односно 7.900 гласова, саопштено је из Градског одбора ДЕМОС-а Бијељина.

Предсједник Регионалног одбора ове странке Чедомир Стојановић поручио је на почетку кампање да је привредни развој акценат у комплетном раду ДЕМОС-а.

“Kада добијемо повјерење грађана радићемо на унапређењу привредног амбијента, да створимо боље услове живота и да карта наших грађана за Европу не буде у једном, него у повратном смјеру”, истакао је Стојановић.

Слађана Јокановић, најмлађи кандидат на листи, поручила је да је крајње вријеме да млади преузму иницијативу у друштву и да је поносна што је ДЕМОС подржао ту потребу.

“Бијељина прије свега!”, нагласила је она.