ДОБОЈ, 29. МАРТА  – Предсједник Демоса Недељко Чубриловић рекао је да ова странка младима нуди перспективу и изразио задовољство што је вечерашњим формирањем Актива младих Демос у Добоју организацијски комплетиран.

“Надам се да ће конекција између одбора младих, жена и руководства Градске организације дати нову вољу и енергију онима који буду радили и сарађивали са овом групацијом”, рекао је Чубриловић новинарима, након прве изборне скупштине Актива младих добојског Демоса.

Први изабрани предсједник Актива младих Предраг Симић најавио је активности на изради политичке платформе, структуре чланства, а након тога и акциони план, да би на локалним изборима наредне године имали свог представника у Скупштини града Добоја.

Предсједник добојског Одбора Демоса Слађан Јовић очекује да до краја јуна ова странка комплетира све мјесне одборе у Добоју, којих је до сада формирано око 80 одсто.

“Имамо циљ – да након озбиљних припрема остваримо добар изборни резултат на локалним изборима 2020. године”, рекао је Јовић.