БАЊА ЛУКА, 12. децембра – Драган Благојевић изабран је данас за предсједника Организације младих ДЕМОС-а на Скупштини овог страначког тијела у Бањалуци.

 

Изабрана су и друга тијела ове организације.

Благојевић је рекао новинарима да ће заједно са сарадницима појачати напоре на јачању Организације младих и да ће један од првих задатака бити обилазак свих одбора младих ДЕМОС-а и сагледавање ситуације на терену.

“Такође ћемо почети са припремама за предстојеће изборе. Ту нас чекају велики послови”, нагласио је Благојевић.

Замјеник предсједника ДЕМОС-а Споменка Стевановић, која је присуствовала Скупштини Организације младих, рекла је да је изабран добар човјек, политички довољно остварен који ће успјешно водити младе ове странке.

Она је навела да су на овом скупу завршене унутарстраначке активности, а које су ишле ка јачању ДЕМОС-а пред наредне изборе, на којима се очекује да странкаоствари добар резултат, односно најмање шест посланичких мандата у Народној скупштини Републике Српске и један мандат у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ.

“Битно је да на наредним изборима садашња владајућа коалиција оствари добар резултат, да побиједе наши заједнички кандидати. Српска је у тешком времену и чекају је још тежа времена и зато је потребно да се што више снага окупи у патриотски блок”, поручила је Стевановићева.