БАЊА ЛУКА, 05. марта – Више од стотину чланица Организације жена Градског одбора Демократског савеза ДЕМОС Бања Лука у петак су обиљежиле Међународни дан жена – 8. март.

У пријатној и празничној атмосфери, чланице ДЕМОС-а још једном су показале да је међусообно уважавање и поштовање рецепт за успјех у свим сегментима живота, а посебно у политичком животу и раду.

Њихово славље увеличали су предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић, предсједница републичке Организације жена ове политичке странке Радмила Коцић Ћућић, предсједник Регионалног одбора Миленко Вучета, предсједник Организације младих Срђан Ждеро и домаћин вечери, предсједник Градског одбора ДЕМОС Бања Лука  Слободан Станаревић.

Предсједник Чубриловић није крио задовољство чињеницом да уз већ позната лица, на скоро сваком новом дружењу или скупу ДЕМОС-а, сваки пут види и упозна нове људе, коју су поклонили повјерење овој политичкој странци.

То је, нагласио је предсједник Чубриловић, сигуран знак да је ДЕМОС на правом путу и незаобилазан фактор на политичком небу Републике Српске.

Предсједница Организације жена ДЕМОС Републике Српске Радмила Коцић Ћућић поручила је да су жене и до сада биле покретачка снага ове странке, али да ће тек у наредном периоду вриједне чланице странке наметнути један нови, бржи ритам рада и дјеловања, чији ће резултати бити одличан успјех на предстојећим изборима.

Предсједник Градског одбора ДЕМОС Бања Лука Слободан Станаревић поручио је да су жене ДЕМОС-а, самим приступањем странци, показале да знају да изаберу најбоље, те да управо та њихова особина, уз искреност и потпуну приврженост овој политичкој идеји, представља чврст темељ за будућност, не само странке, већ и Републике Српске.

Предсједница Организације жена Градског одбора Бања Лука Татјана Милутиновић Томић захвалила је свим дамама, које су петак увече одлучиле да посвете странци и да кроз дружење у пријатној атмосфери, још једном, покажу да је управо њихово заједништво заштитни знак ДЕМОС-а.

Пригодним поклонима награђене су неке од најстакнутијих чланица странке, које су дале немјерљив допринос развоју и расту ДЕМОС-а, а захваљујући Организацији младих, свим присутним дамама обезбјеђени су поклон бонови за предстојећу осмомартовску куповину.