ПРИЈЕДОР, 3. септембра – “ДЕМОС без дилеме – Приједор прије свега” слоган је под којим ће на локалним изборима у новембру наступити коалиција ДЕМОС-а и НДП-а у граду на Сани, најавио је данас предсједник приједорског Градског одбора ДЕМОС-а Томислав Прпош.

“ЦИK БиХ је овјерио нашу листу што значи да смо испунили све услове да равноправно са другим политичким субјектима учествујемо на овим изборима, а то је за нас посебно значајно јер ми у изборној трци учествујемо први пут”, рекао је Прпош на конференцији за новинаре у Приједору.

Он је навео да заједничка листа ДЕМОС-а и НДП-а у Приједору има 33 кандидата из свих слојева друштва, од омладине до пензионера, да је заступљена цијела територија града и да половина кандидата има високу стручну спрему.

“За нас су посебно важни резултати ових избора јер одређују наш статус за дужи период у будућности на овим просторима. Убијеђени смо да ћемо имати повјерење грађана и остварити свој изброни циљ, а то је клуб одборника у Скупштини града Приједора”, додао је Прпош.