ЗВОРНИК, 12. јуна – Предсједник Градског одбора СНСД-а Зворник Зоран Стевановић и предсједница Градског одбора ДЕМОС-а Зворник Споменка Стевановић потписали су данас коалициони споразум којим ће ДЕМОС подржати кандидата СНСД-а за градоначелника на предстојећим локалним изборима.

Двије листе ће самостално изаћи на предстојеће изборе и очекују добар резултат.

Стевановићева је рекла да је овај споразум логичан слијед и резултат дугогодишње сарадње на локалном нивоу.

“Овим споразумом дајемо подршку кандидату СНСД-а за градоначелника. Очекујемо да кандидат СНСД-а буде Зоран Стевановић. Очекујемо добар изборни резултат, шест одборника у локалном парламенту и да ДЕМОС буде друга политичка странка по снази у Зворнику и регији”, истакла је Стевановићева.

Стевановић, који је актуелни градоначелник Зворника, поручио је да ће органи странке одлучити ко ће бити кандидат СНСД-а у Зворнику.

“Потписали смо споразум са нашим најбитнијим коалиционим партнером на подручју Зворника. Све ове године добро сарађујемо и све ове године смо радили на интересу наших суграђана. Исти су нам циљеви, исти су нам програми, а жеља нам је да то и даље буде. Након изборних резултата, заједно ћемо сигурно формирати владајућу коалицију”, поручио је Стевановић.

Стевановић је истакао да ће највјероватније до краја мјесеца бити потписан и коалициони споразум са Социјалистичком партијом.