КОСТАЈНИЦА, 19. АПРИЛА – Зоран Мијић изабран је вечерас за предсједника Општинске организације Демократског савеза /Демос/ Костајница, на оснивачкој скупштини те организације.

Предсједник Демоса Недељко Чубриловић рекао је да има повјерења у људе који су изабрани у руководство ове политичке организације у Костајници.

“Очекујемо да се направи много бољи резултат него што је био у претходној политичкој опцији и да будемо главни партнер СНСД-а у креирању будућности ове локалне заједнице”, рекао је Чубриловић.

Он је додао да се овом скупштином приводи крају конституисање организација Демоса у свим локалним заједницама, те да ће ова политичка партија до половине маја бити присутна у цијелој Републици Српској.

Чубриловић је изразио задовољство што је на чело Општинске организације у Костајници изабран човјек са бројним признањима.

“Ријетко можете да сретнете такве људе, а вјерујем да су такви из народа и уз народ и да ће стећи повјерење грађана Костајнице на задовољство свих нас”, навео је Чубриловић.

Зоран Мијић, хуманитарац и спортиста, добио је педесетак одликовања и плакета, међу којима су одликовање предсједника Републике Српске Медаља заслуга за народ и признање “Јелена Трикић-мајка храброст”.