БИЈЕЉИНА, 29. ДЕЦЕМБРА – Предсједник Градског одбора ДЕМОС-а Бијељина Милан Дакић изјавио је вечерас да ова странка има константан раст чланства и најавио наставак политичке борбе за развој Републике Српске у свим областима.


“Година на измаку била је једна од тежих, са много изазова, али ДЕМОС има разлога да буде задовољан јер јер чувамо стечено повјерење и остали смо доступни својим гласачима у настојању да заједнички стварамо боље сутра“, рекао је Дакић на празничном пријему за новинаре.

Он је најавио да ће Демос и даље да води озбиљну и одговорну политику у интересу свих грађана.

Један од четири одборника Демоса у Бијељини Славиша Вујановић оцијенио је да је политичка ситуација у граду била изузетно компликована и да несарадња Скупштине и градоначелника штети развоју града и интересима грађана.

“Бијељина стагнира, а може и мора боље. Несарадња није никоме у интересу и штети развоју града који је други по величини у Српској и треба да буде предводник у развоју Републике, али за то нам требају одговорни политичари који ће се одговорно односити према граду и суграђанима”, поручио је Вујановић.

Он каже да је Демос у Бијељини био конструктиван у раду скупштинске већине и спреман за сарадњу са свим одборницима и са градоначелником у циљу да се град развија, не кроз козметичке промјене, него реализацијом озбиљних пројеката у граду.