БАЊА ЛУKА, 24. јануара – Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић и директор „Путева Републике Српске“ Милан Дакић, разговарали су данас са начелником општине Kотор Варош Зденком Саканом и његовим сарадницима, о реализацији инфраструктурних пројеката у овој општини.

Начелник општине Kотор Варош упознао је министра Чубриловића са реализованим инфраструктурним пројектима и активностима у области путне инфраструктуре на подручју ове локалне заједнице, наводећи да је уз подршку Министарства саобраћаја и веза и Владе Републике Српске у претходном периоду завршена реализација бројних капиталних пројеката.

Током састанка, било је ријечи о наставку реконструкције магистралног пута, који пролази кроз градско подручје Kотор Вароша и изградњи треће траке у Улици Стефана Немање, са прикључком на магистрални пут.

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић подржао је рјешавање проблема путне инфраструктуре на подручју ове локалне заједнице, наводећи да општина Kотор Варош у континуитету има значајну подршку Министарства саобраћаја и веза и Владе Републике Српске, те да ће и у наредном периоду бити настављено инфраструктурно улагање на територији ове општине и реконструкција путних праваца.

Начелник општине Kотор Варош Зденко Сакан захвалио је министру Чубриловићу на исказаној подршци, истичући да ће реализација поменутих пројеката допринијети развоју ове локалне заједнице.