БАЊА ЛУКА, 22. јануара – Министар трговине и туризма Сузана Гашић разговарала је  у Бањалуци, са руководством и ученицима Јавне установе „Средњошколски центар Петар Кочић“ из Зворника, поводом учешћа ове установе на предстојећем сајму туризма у Словенији.

Гашићевој су представљене активности ученика Средњошколског центра из Зворника који ће са пројектима „Домаће је најбоље“ и „Смијех је лијек“, крајем овог мјесеца, представљати Републику Српску на Туристичкој тржници у Љубљани.

Гашићева је истакла да ће се Министарство трговине и туризма радо одазвати позиву да подржи учешће школе из Зворника, како би што успјешније били представљени домаћа производна предузећа и туристички потенцијали Републике Српске.

Она је истакла да ресорно Министарство, у складу са својим могућностима, подржава сваку иницијативу и активност која има за циљ промоцију туристичких и привредних вриједности из Републике Српске.

Гашићева је овом приликом пожељела руководству школе и ученицима много успјеха на предстојећем сајму туризма у Словенији.