ЗВОРНИК, 11. новембра – Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић изјавио је данас да ће ДЕМОС у Зворнику и послије 15. новембра, заједно са коалиционим партнерима, наставити да ради на развоју ове локалне заједнице, регије и цијеле Републике Српске.

Чубриловић је, обраћајући се кандидатима Градског одбора ДЕМОс-а за одборнике у Скупштини града Зворника и грађанима, рекао да је ово политичка странка која је у Републици Српској препознатљива по људима који су остварени у својим професијама и који живе од свог рада.

“Очекујемо да будемо дио скупштинске већине у Зворнику, јер има разлога да буде тако и на основу онога што је до сада урађено, али и на основу пројекција онога што се планира овдје радити”, навео је Чубриловић.

Он је нагласио да синхронизација градске са републичком влашћу даје добре резултате и да нема разлога да се то мијења.

Чубриловић је истакао да ДЕМОС подржава заједничког коалиционог кандидата за градоначелника Зворника Зорана Стевановића.

Он је рекао да је ДЕМОС политичка опција која ће бити конструктивна и која ће радити на сарадњи, а не на свађалачкој политици, те дио коалиције која ће својим политичким капацитетом моћи да доноси одлучујуће одлуке.

Чубриловић је позвао грађане да изађу на изборе и гласају за одборничку листу ДЕМОС-а и заједничког кандидата за градоначелника Зворника Зорана Стевановића.

Предсједник Регионалног одбора Демоса за Бирач Синиша Мијатовић рекао је да ће ДЕМОС освојити најмање шест, а можда и седам одборничких мандата у Скупштини града Зворника.

Он је додао да ће, подршком ДЕМОС-а, кандидат СНСД-а и заједнички коалициони кандидат за градоначелника Зворника Зоран Стевановић наставити да обавља ову функцију и послије 15. новембра.

Мијатовић је изразио наду да ће ДЕМОС у свим локалним заједницама регије Бирач – Шековићима, Милићима, Власеници, Братунцу, Сребреници, Осмацима и Зворнику бити парламентарна странка.

Мијатовић, који је и кандидат ДЕМОС-а за одборника у Скупштини града Зворника, рекао је да је одборничка листа ове странке састављена од угледних људи, привредника и честитих домаћина.