НЕВЕСИЊЕ, 16. марта – Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић изјавио је да је задовољан радом општинских одбора те странке на подручју Херцеговине, додајући да ће се резултати тог рада видјети већ на локалним изборима у октобру ове године.


’’У овом дијелу Српске имамо стабилну организацију, озбиљне и одговорне људе који су успјели да страначки унфраструктуру подигну на завидан ниво’’, рекао је Чубриловић на сједници Регионалног одбора ДЕМОС-а за Херцеговину која је одржана у Невесињу.

Он је нагласио да је ДЕМОС тежиште својих активности усмјерио ка заштити позиција Републике Српске и њених уставних надлежности, додајући да је та странка, истовремено, у свим локалним заједницама фокусирана на рјешавање животних проблема грађана.

’’Желимо да наши људи остају у Републици Српској, да овдје стварају породице и да на својим огњиштима живе достојно човјека’’, поручио је Чубриловић.

Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић, члан Предсједништва ДЕМОС-а Милан Дакић и предсједница Организације жена ДЕМОС-а Радмила Коцић Ћућућ присуствовали су и обиљежавању пете годишњице рада Општинког одбора ДЕМОС-а у Невесињу.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: