БАЊА ЛУКА, 22. ДЕЦЕМБРА – Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић подсјетио је да је на данашњи дан, прије пет година, одржана Оснивачка скупштина ДЕМОС-а и трасиран пут њеног политичког дјеловања.


”За само пет година успјели смо да постанемо релевантан фактор на политичкој сцени Републике Српске”, рекао је Чубриловић.

Он је истакао да је ДЕМОС чврсто на позицијама одбране уставних позиција Републике Српске, додајући да ДЕМОС никада неће пристати на било какве компромисе који би за циљ могли имати умањивање дејтонских надлежности Српске.

”За ДЕМОС је Република Српска светиња и увијек ћемо бити на позицијама њене одбране, јер је само јака и стабилна Српска гарант опстанка српског народа на овим просторима”, нагласио је Чубриловић.

Он је истакао да је поносан на организацију ДЕМОС-а на цијелој територији Републике Српске, додајући да су у структурама странке часни и одговорни људи који уживају огромно повјерење грађана у срединама у којима дјелују.

”То потврђују и изборни резултати ДЕМОС-а, који имају константан раст на цијелој територији Републике Српске”, истакао је Чубриловић.