БАЊА ЛУKА, 13. јануар – Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић честитао је данас Нову годину свима који празнују по јулијанском календару и пожелио им здравље, срећу и успјех у личном и породичном животу.

“Са жељом да православна Нова година донесе свима љепше тренутке од године за нама, прије свега здравље, а свима нама да се изборимо са пандемијом вируса корона, надам се да ће година пред нама бити година опоравка привреде и оживљавања економије”, истакао је Чубриловић.

Он је подсјетио да је прошла година била тешка година у којој су бројне породице остале без својих најмилијих, саопштено је из Народне скупштине Републике Српске.

“Свима од срца желим да ова година буде година у којој ћемо се радовати и у којој ћемо уложити све своје снаге да се што прије вратимо нормалном животу, обавезама и да заједно превазиђемо проблеме које је пандемија, која је погодила цијели свијет, оставила на нашу привреду”, навео је Чубриловић.

Он је пожелио да грађани празник проведу у срећи, весељу и у друштву ближњих.

“Желим да у години која долази остварите лични и породични успјех. Свим грађанима желим срећну и успјешну православну Нову годину”, навео је Чубриловић у новогодишњој честитки.