ПАЛЕ, 11. априла – Милош Благојевић, доскорашњи предсједник Младих ДНС-а Пале, заједно са 20 омладинаца приступио је данас Демократском савезу – ДЕМОС Пале.

Потписивању приступница присуствовало је руководство Општинског одбора ДЕМОС-а Пале.

Дејан Којић, Срђан Бутулија и Бојан Чворо пожељели су добродошлицу новим члановима.

Милош Благојевић истиче да је у посљедњих годину дана пратио рад паљанског ДЕМОС-а и увидио је да ова политичка партија функционише као једна велика породица, што је њега и његове колеге највише привукло да приступе ДЕМОС-у.

“Поред здраве и коректне политике којом се води ДЕМОС, привукла ме је чињеница што је руководство ДЕМОС-а увијек доступно и на располагању свим својим члановима, па и оним најмлађим, као и свим грађанима наше општине. Такође, примјетно је да ДЕМОС искрено ради у корист локалне заједнице и свих наших грађана, што ми говори да је начин рада и опхођења у ДЕМОС-у заиста другачији од осталих политичких партија”, изјавио је Благојевић.

Предсједник Младих ДЕМОС-а Пале Иван Југовић изразио је велико задовољство овим политичким појачањем.

“Ово је само још један доказ да ДЕМОС, не само на локалном, већ и на нивоу регије има здраву политичку стратегију која привлачи све већи број младих људи. Имамо свакодневан прилив нових чланова, мени је нарочито драго јер су то углавном млади и примјерни грађани. Овим данашњим чином смо дефинитвно ставили печат на тврдњу да ДЕМОС Пале има најбројнију организацију младих на подручју наше општине”, закључио је Иван Југовић.

Потпредсјеник Младих ДЕМОС-а Републике Српске Ђорђе Којић пожелио је добродошлицу новим члановима.

“Изузетно ми је драго што су ови млади људи препознали ДЕМОС као своју нову политичку партију и сигуран сам да ћемо уз добру атмосферу и хармонију остваривати изванредне резултате у будућности. Као предсједник Регионалног одбора Младих ДЕМОС-а морам истаћи да смо у протеклом периоду формирали и одборе младих у осталим општинама на подручју Сарајевско-романијске регије, гдје сам примијетио огромно интересовање младих људи према политици коју ДЕМОС води неколико година уназад”, рекао је Којић.