ШЕКОВИЋИ, 21. фебруар – Вечерас је у Шековићима одржана Оснивачка скупштина Младих Демократског савеза (ДЕМОС) Шековићи, на којој је за предсједника ове организације изабран Младен Лазић.

Оснивачкој скупштини су присуствовали замјеник предсједника ДЕМОС-а Споменка Стевановић и предсједник Организације младих ДЕМОС-а Републике Српске Никола Ћопић.

Стевановићева је изразила задовољство са све већим бројем младих људи који се придружују раду ДЕМОС-а, посебно јер млади и образовани људи један од главних стубова ове политичке организације.

Она је додала да су Шековићи мала и рубна општина, која је и поред изразитог стратешког положаја често запостављена, истичући да ће у фокусу рада ДЕМОС-а у овој регији бити развој и унапређење друштвеног и привредног живота Шековића и околине.

 

Стевановићева је изразила увјерење да ће ДЕМОС у Шековићима на предстојећим локалним изборима бити међу изборним побједницима, те уз Зворник једна од основних окосница ове политичке организације.

Ћопић се захвалио младима ДЕМОС-а Шековићи што су у мноштву избора, баш ДЕМОС изабрали као своју политичку опцију и пожелио изабраном предсједнику и свим члановима ове организације много среће и успјеха у будућем раду, посебно на предстојећим локалним изборима на којима ће млади имати заједничку улогу, како на кандидатским листама, тако и у организационом смислу.