ПАЛЕ, 14. октобра – Предсједник Регионалног одбора ДЕМОС-а Сарајевско-романијске регије Ацо Станишић и предсједник Градског одбора СНСД-а Источно Сарајево Љубиша Ћосић, те предсједници шест општинских одбора двије странке потписали су вечерас у Палама споразум о подршци кандидатима СНСД-а за начелнике градских општина и градоначелника Источног Сарајева.

Споразум, који је потписан два дана прије званичног почетка изборне кампање, односи се на предизборну и постизборну сарадњу СНСД-а и ДЕМОС-а.

Предсједник Регионалног одбора ДЕМОС-а Сарајевско-романијске регије Ацо Станишић рекао је да ће ДЕМОС, након СНСД-а, остварити најбољи резултат на Сарајевско-романијској регији.

“Наш споразум подразумијева да ДЕМОС добије највећи број функција, на које ће поставити људе који су и до сада квалитетно и одговорно радили у својим локалним заједницама”, истакао је Станишић.

Он је изразио наду да ће у наредном периоду, са људима из СНСД-а и осталим коалиционим партнерима, направити доста бољу слику, као и услове за живот грађана.

“Надам се да ће наредни избори протећи у фер и коректној кампањи”, рекао је Станишић и додао да ће ДЕМОС остварити најбољи резултат у овој изборној јединици у цијелој Републици Српској.