КОЗАРСКА ДУБИЦА, 23. ФЕБРУАРА  – У Козарској Дубици вечерас је за предсједника Општинског одбора Демократског савеза /Демос/ изабран Предраг Гатарић.

Замјеник предсједника Демоса Споменка Стевановић оцијенила је да ће у приједорској регији бити најтежа изградња страначке инфраструктуре, имајући у виду тренутне политичке околности, због чега ће им руководство странке посветити значајну пажњу и пружити потребну помоћ.

Стевановићева је нагласила да ће до краја марта у свим градовима и општинама Демос имати формиране локалне организације.

Када је ријеч о Козарској Дубици, Стевановићева је навела да Демос, судећи по новим људима који долазе и показаном ентузијазму, прераста у јаку и стабилну политичку организацију.

Гатарић је рекао да је жеља овог одбора у Козарској Дубици да анимира младе људе да им се придруже и да се заједно представе на наредним изборима, те да имају своје представнике у локалном парламенту.

Он је навео да су радом на терену уочили да највећи одзив имају код младих људи, али да су иницијативу да постану њихови чланови показали и људи из других политичких опција незадовољни одређеним стварима.

На Изборној скупштини Демоса истакнуто је да ће радити на промоцији својих принципа – саборности према којем су њихови чланови у константном контакту са народом, истинске демократије гдје сваки члан може рећи мишљење, као и искреног патриотизма.