ДОБОЈ, 18. АВГУСТА – Предсједник Демоса Недељко Чубриловић рекао је да је добојски одбор ове странке један од најбоље организованих у Републици Српској и да очекује да ће након наредних локалних избора заједно са СНСД-ом чинити скупштинску већину у овој локалној заједници.

“На наредним изборима очекујемо и побједу заједничког кандидата за градоначелника Добоја”, рекао је новинарима Чубриловић, који данас на Околиштима присуствује дружењу чланова добојског одбора Демоса.

Он каже да полаже наду у успјешан политички рад овог одбора, уз подршку садашњег коалиционог партнера СНСД-а.

Чубриловић је истакао да коректна сардња ове двије партије у Добоју може да послужи као примјер и пошаље позитивну поруку грађанима на нивоу Републике Српске и БиХ.

Он је најавио подршку градоначелнику Добоја Борису Јеринићу у активностима које се поклапају са програмом Демоса.

Јеринић је рекао да су његову кандидатуру на пријевременим изборима за градоначелника Добоја први подржали Чубриловић и Демос.

Он је најавио даљу сарадњу са Демосом, који поред СНСД-а једини у локалној скупштини има свој клуб одборника, како би се радило на важним пројектима за ову локалну заједницу.

Предсједник добојског Одбора Демоса Слађан Јовић каже да је ова странка спремна за локалне изборе који се одржавају 2020. године, а очекује да ће остварити добар резултат.

Данашњем дружењу чланова добојског Демоса присустују и замјеник предсједника Демоса Споменка Стевановић и генерални секретар странке Боран Босанчић.