ДОБОЈ, 29. марта – Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић рекао је данас да пројекти који се реализују у Добоју имају сву подршку и логистику Владе Српске у сарадњи са локалном власти, која зна шта хоће и шта треба.

– Ово је била прилика да честитам господину Јеринићу убједљиву побједу на пријевремним изборима /за градоначелника Добоја/. То је и показатељ да синхронизација локалне и републичке власти доприноси развоју средине. То су грађани Добоја препознали дајући подршку оваквој комбинацији – изјавио је Чубриловић након данашње посјете Градској управи у Добоју.

Наводећи да је Влада интензивно присутна у овој локалној заједници од када је била погођена мајским поплавама 2014. године, Чубриловић је истакао да ће помоћ бити настављена.

Градоначелник Добоја Борис Јеринић навео је да је са Чубриловићем разговарао о одређеним законима који се доносе у Народној скупштини Српске, а односе се на локалне заједнице.

– У наредном периоду ћемо посредством наших посланика у Народној скупштини и уз помоћ предсједника Скупштине Недељка Чубриловића тражити доношење најбољих законских рјешења у интересу свих грађана локалних заједница – истакао је Јеринић.

Он је рекао да се нада да ће Чубриловићеве посјете Добоју бити чешће