ЧЕЛИНАЦ, 28. децембра – Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић изјавио је у Челинцу да је страначка инфраструктура на цијелој територији Републике Српске стављена у функцију прирема за локалне изборе, који ће бити одржани наредне године.


’’Увјерен сам да ће тренд раста ДЕМОС-а бити настављен и да ће ова странка бити незаобилазан фактор у процесу формирања власти у већини општина и градова Републике Српске’’, рекао је Чубриловић на сједници челиначког Општинског одбора ДЕМОС-а.

Он је истакао да је Челинац један од бастиона ДЕМОС-а и једна од првих општина у Српској у којој је та странка формирала свој општински одбор.

’’Недавно преминули предсједник нашег одбора у Челинцу Зоран Спасојевић био је годинама истински патриота и један од ључних људи у страначкој структури ДЕМОС-а и увјерен сам да ће ново страначко руководство у Челинцу наставити оно што је он започео’’, рекао је Чубриловић.

Сједници Општинског одбора ДЕМОС-а у Челинцу присуствовали су и генерални секретар странке Боран Босанчић, предсједница Организације жена ДЕМОС-а Радмила Коцић Ћућић и предсједник бањалучког Регионалног одбора Миленко Вучета.