ПРИЈЕДОР, 6. фебруар – Демократски савез /ДЕМОС/ нашао је своје мјесто на политичком небу Приједора, успоставио јаку страначку инфраструктуру, а у једном тренутку био је и носилац подршке за стварање нове, стабилне скупштине већине у том граду, изјавио је Срни предсједник приједорског Градског одбора ова партије Томислав Прпош.

Прпош је истакао да ДЕМОС даје велики допринос успостављању бољих и квалитетнијих политичких односа у Приједору и стварању атмосфере међусобног уважањава и поштовања, а с циљем заједничког рада за добробит свих грађана.

Према његовим ријечима, додатни вјетар у леђа приједорском ДЕМОС-у дала је и чињеница да је њихов кандидат Сузана Гашић именована за министра трговине и туризма Републике Српске, а њен досадашњи рад у Влади Републике Српске оцијењен је високим оцјенама.

“Развој привреде, опоравак села, заустављање одласка младих људи са ових простора, уз истовремено стварање бољих услова за живот и у градским и у сеоским срединама приједорске регије, основа је политичког дјеловања ДЕМОС-а”, поручио је Прпош.

Он је изразио наду да ће ДЕМОС након локалних избора у октобру ове године бити међу прве три странке, које ће убудуће водити Град Приједор.