ПРИЈЕДОР, 16. октобра – Kоалиција ДЕМОС-НДП у Приједору опредијелила се да у предизборној кампањи представља политички и економски програм којим пропагира бољи живот у граду, рекао је данас носилац листе одборника ове коалиције за градску Скупштину Томислав Прпош.

“Ми смо један од политичких субјеката који првенствено пропагира привредно-економски развој града, јер сматрамо да ћемо развојем привреде у граду ријешити најбитнија питања, а то су запошљавање, останак људи. Исто тако ће то бити социо-економски мир и, наравно, да ће се развојем привреде ријешити и друга питања која су веома битна за живот у овом граду”, рекао је Прпош новинарима поводом званичног почетка предизборне кампање за локалне изборе.

Он је додао да данас ДЕМОС са градског трга шаље прву поруку као нови политички субјект, који је настао прије неколико година.

“Ово су наши први избори који ће нам опредијелити будућност. Због тога смо се озбиљно припремали и мислим да смо странку, а и коалицију ДЕМОС-НДП спремили и очекујемо добре резултате, убијеђен сам у добре резултате”, навео је Прпош.