ЛАКТАШИ, 23. октобра – С обзиром на то да се претходних дана повела прљава кампања против појединих кандидата Општинског одбора Демократског савеза ДЕМОС Лакташи и то од стране политичких маргиналаца, који са општином Лакташи немају никакве везе, већ се на политичкој сцени покушавају одржати искључиво блатећи друге политичке опције, које желе напредак и просперитет свим грађанима Лакташа, обавјештавамо јавност да на такве нападе нећемо реаговати нити им придавати значај, јер не желимо дизати рејтинг онима, који га и немају, стоји у саопштењу за јавност ОО ДЕМОС Лакташи.

У саопштењу, које је потписао предсједник ОО ДЕМОС Лакташи Милош Kос, даље стоји да одборничку листу ДЕМОС-а у Лакташима чине људи, који су до ових избора били ван политике, а за добробит своје заједнице урадили су више него многи, који су у политици провели читав свој вијек и при томе мијењали и идеологије и партије, а све ради својих ситних личних интереса.

“Наглашавамо да су сви кандидати прошли провјеру Централне изборне комисије БиХ, на којој нису били спорни ни по једном основу, а ОО ДЕМОС Лакташи листу је објавио тек након потврде и овјере од стране ЦИK-а БиХ”, напоменули су у ОО ДЕМОС Лакташи.

“Грађани Лакташа то знају и 15. новембра ће гласати за кандидате, којима су Српска и Лакташи прије свега и који су то доказали, не у кампањи, већ током читавог живота”, закључено је у саопштењу.