ФОЧА, 28. фебруара – Немања Лазовић изабран је вечерас за предсједника Организације Младих Демократског савеза (ДЕМОС) Фоча.

Оснивачкој скупштини су присуствовали потпредсједник Демократског савеза (ДЕМОС) Споменко Стојановић и предсједник Организације младих ДЕМОС-а Републике Српске Никола Ћопић.

Стојановић је истакао да су грађани Фоче међу првима препознали политику и идеју ДЕМОС-а, јер је у овој општини основан један од првих одбора ове политичке организације.

 

Он је изразио задовољство све већим бројем младих људи који се прукључују породици Демократског савеза, додајући да је примјетан константан и континуиран раст ДЕМОС-а како у овој регији, тако и у осталим крајевима Републике Српске.

Предсједик Организације Младих ДЕМОС-а Републике Српске Никола Ћопић истакао је да су млади људи темељ, али и покретачка снага ДЕМОС-а, и да су млади препознали ДЕМОС као организацију кроз коју могу артикулисати и реализовати своје идеје, о чему свједочи велики број одбора формираних од почетка године.