ЗВОРНИК, 27. децембра – Споменка Стевановић изабрана је вечерас за предсједника Градског обора Демократског савеза (ДЕМОС) Зворник, одлучила је једногласно оснивачка скупштина ове странке.

Оснивачка скупштина ДЕМОС-а изабрала је Градски одбор, Надзорни одбор и Статутарну комисију, док ће на наредној сједници Градског одбора ДЕМОС-а бити изабрано Предсједништво, замјеник предсједника Градског одбора ДЕМОС-а, као и остала тијела ове странке.
Стевановићева је након оснивачке скупштине рекла Срни да јој је избор за предсједника Градског одбора ДЕМОС-а сатисфакција и признање за досадашњи рад, али и већа обавеза да са својим сарадницима ради и више и боље и посвећеније.

– Већим и посвећенијим радом у овој политичкој опцији треба да докажемо и себи и другима да смо били у праву када смо повукли овај потез, односно иступили из Демократског народног савеза – рекла је Стевановићева.

Она је поновила да је свих шест одборника у Скупштини града Зворника, као и Актив младих и Градски одбор жена остали потпуно комплетни у ДЕМОС-у, што говори да је ово снажна странка и да ће бити још снажнија.

Стевановићева је подсјетила да је посебно задовољна чињеницом да је од 80 чланова Градског одбора бивше странке у Зворнику, само четворо остало у ДНС-у.