ФОЧА, 14. септембра – Носилац листе Демократског савеза – ДЕМОС за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици девет Споменко Стојановић изјавио је да су стручност и одговорност најважнија одлика кандидата ДЕМОС-а који се одлучно боре за економски јаку, политички стабилну и просперитетну Републику Српску.

„Наши кандидати имају карактер. Ријеч је о веома успјешним и доказаним људима који се одговорном, толерантном и компромисном политиком залажу за јачање привреде, стварање савременог здравственог и образовног система, те побољшање животног стандарда свих наших грађана“, поручио је Стојановић.

Он је истакао да је ДЕМОС био и остао фокусиран на спровођење реалне политике и реалних пројеката.

„Увијек смо уз народ и са народом. Политику схватамо као вјештину могућег и зато смо одлучно и енергично посвећени рјешавању животних питања наших грађана“, истакао је Стојановић.

ДЕМОС ће, каже Стојановић, у Изборној јединици девет освојити сигурно један директан мандат у Народној скупштини Републике Српске, а подаци са терена потврђују јачање странке и велику подршку народа ДЕМОС-у широм Српске.

„Глас за ДЕМОС је глас за сигурност, одговорност, рад и резултате“, поручио је Споменко Стојановић.