ТРЕБИЊЕ, 21. мај – Срђан Савић изабран је вечерас за предсједника Градског одбора Демоса Требиње, а изборној Скупштини присуствовао је и предсједник странке Недељко Чубриловић.

Савић је рекао новинарима да ће се трудити да испуни очекивања свих који су гласали за њега, те да ће се трудити да укључе што више младих и да буду препознатљиви на политичком небу.

“Главни циљ су нам парламентарни избори 2022. године. Трудићемо се да заједно са осталим општинским одборима Демоса остваримо мандат у Народној скупштини Републике Српске”, рекао је Савић.

Предсједник Демоса Недељко Чубриловић рекао је да је Демос већ препознатљив у Републици Српској, те да очекује да на том нивоу буде и у Требињу.

“Ови млади људи су прихватили иницијативу и идеју да спроводе политику Демоса у наредном периоду. Наш циљ је да имамо мандат из Херцеговине”, рекао је Чубриловић.

Он је рекао да је то са њихове стране реално, те да очекује да стабилизују политичку сцену.

“Ми смо странка компоромиса, странка за рјешења, странка чији је приоритет Република Српска и на том фону ћемо остати и овдје у Требињу”, поручио је Чубриловић.

Изборној скупштини Демоса присуствоали су и предсједник Регионалног одбора Демоса Слободан Шараба, замјеник предсједника Демоса Споменка Стевановић, те потпредсједник странке Споменко Стојановић.