БАЊАЛУКА, 27. НОВЕМБРА  – ДЕМОС на наредним општим изборима очекује
добар изборни резултат, односно више од шест мандата у Народној скупштини Републике Српске и један посланички мандат у Парламентарној скупштини БиХ, изјавила је замјеник предсједника странке Споменка Стевановић.

“Том резултату ће сигурно допринијети рад жена и ја, послије наредних избора, видим много више жена на одговорним функцијама јер су то заслужиле својим радом”, рекла је Стевановићева новинарима у Бањалуци Скупштини организације жена ДЕМОС-а.

Она је оцијенила да су у претходне три године направили завидну страначку инфраструктуру на терену, а резултат тога су веома добри резултати на прошлим локалним изборима на којима су освојили око 43.000 гласова и 75 одборничких мандата, који се у међувремену повећао на више од 80 јер је било прилива одређених одборника из других партија који су за даље политичко дјеловање одабрали ДЕМОС.

Стевановићева је навела да су ову годину провели у раду на терену, на јачању странке, а једна од тих активности је и данашња Скупштина организације жена на којој је Радмила Коцић Ћућић изабрана за предсједницу Организације жена ДЕМОС-а.

За новоизабрану предсједницу је рекла да је права особа, са вишегодишњих политичким искуством, веома одговорна, пуна идеја, које ће са својим сарадницима и страначким руководством спроводити у дјело.