БАЊА ЛУKА, 17. марта – Замјеник предсједника ДЕМОС-а Споменка Стевановић најоштрије је осудила нападе посредством једног београдског дневног листа на челне људе странке у Сарајевско-романијској регији Ацу Станишића и Дејана Kојића.

“Ријеч је о часним људима, који немају ниједне мрље у каријери и свима нама у ДЕМОС-у је част бити у истим редовима с њима и борити се за напредак и просперитет Републике Српске”, истакла је Стевановићева за Срну.

Она је додала да су Станишић и Kојић, очигледно, засметали људима који не могу да схвате да Република Српска мора да почива на владавина прави и поштовању закона, додајући да ће кадар ДЕМОС-а у Сарајевско-романијској регији наставити истом жестином као и до сада да бране интересе становника Пала и осталих општина те регије.

“Драго ми је што су наши коалициони партнери из СНСД-а на Палама препознали разлоге због којих се на мети одређених појединица или интересних група нашао кадар ДЕМОС-а у тој локалној заједници и надамо се да ћемо заједно и у наредном периоду наставити да развијамо паљанску општину у интересу свих њених грађана”, поручила је Стевановићева.