УГЉЕВИK, 26. СЕПТЕМБРА – Носилац листе за Парламентарну скупштину у Изборној јединици два Чедомир Стојановић посјетио је јуче Општински одбор ДЕМОС-а Угљевик за који је рекао да је у претходном периоду показао своју снагу и јединственост, а сада су спремни да остваре најбољи резултат.

Стојановић, који је и предсједник регионалног одбора ДЕМОС Бијељина, рекао је након састанка Општинског одбора странке да је циљ 9.500 гласова у овој изборној јединици, односно директан мандат за Народну скупштину и директан мандат за Парламентарну скупштину БиХ.

“Имајући у виду добру сарадњу, јединственост, али и резултате нашег тима у свим одборима, па и овдје у Угљевику, сасвим сам сигуран да ће ДЕМОС остварити одличан резултат на првим парламентарним изборима на којима учествујемо од оснивања”, рекао је Стојановић.

На овом састанку било је ријечи о досадашњем току изборне кампање, али и плановима за наредни период.

Из Општинског одбора ДЕМОС Угљевик истакли су да су пред грађане у досадашњем току кампање изашли са образом и представљајући резултате свог рада, а да су за то награђени повјерењем.

Предсједник ОО ДЕМОС Угљевик Драган Јовић рекао је да им грађани вјерују јер се труде да више раде, а мање обећавају.

“Подршка ДЕМОС-у у Угљевику је велика и убијеђени смо у добар изборни резултат. С обзиром на то да кампања улази у завршницу, можемо рећи да смо је водили коректно, без прозивања других, фокусирајући се на наше резултате и програм за наредни период”, рекао је Јовић.